Webmail gebruiken

Wat is webmail?

Naast uw mail binnenhalen met behulp van een e-mailprogramma kunt u uw e-mail ook via internet bekijken. Dit heeft als voordeel dat u uw mail altijd en overal waar een internetverbinding is kunt controleren.

U moet wel beseffen dat mail die u via internet bekijkt op de mailserver van de hostingprovider blijft staan en dus niet op uw eigen harde schijf komt te staan. Dit gebeurt pas wanneer u de mail binnenhaalt met een e-mailprogramma op uw PC, zoals bijvoorbeeld Outlook.

En mail die eenmaal met Outlook of een ander programma is binnengehaald verdwijnt daarmee ook van de mailserver en is dan niet meer via internet te bekijken.

Inloggegevens

Om te voorkomen dat iedereen uw mail kan lezen kunt u alleen gebruik maken van webmail met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Uw gebruikersnaam is altijd uw e-mailadres. In de brief die u van Onszelf heeft gekregen staat uw gebruikersnaam (= uw e-mailadres) en bijbehorend wachtwoord.

• Om naar het inlogscherm van uw webmail te gaan: klik hier.